Media

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη αναφέρει πως πολλοί περιμένουν τον Γιώργο στη «γωνία»

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη αναφέρει πως πολλοί περιμένουν τον Γιώργο στη «γωνία»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη είναι μια από τις παίκτριες που συμμετέχουν στο φετινό MasterChef και έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς οι ατάκες της για τους συμπαίκτες είναι «φωτιά» και έχει γίνει viral πολλές φορές στα social media.

Αυτή τη φορά μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου», και αποκάλυψε πως υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι εναντίον του Γιώργου και πως τον περιμένουν στη γωνία. Παράλληλα, η παίκτρια του MasterChef πέταξε και το ειρωνικό της σχόλιο για τον Ηλία που αποχώρησε λέγοντας πως αποχώρησαν άτομα τα οποία ήταν οι «καλύτεροι» του διαγωνισμού.

«Έσπασαν όλα τα παρεάκια εκ των πραγμάτων, επειδή αποχώρησαν. Αποχώρησαν άτομα από τις παρέες που ήταν οι “καλύτεροι” του διαγωνισμού κι έχουν λίγο ξεκαβαλήσει τα καλάμια μερικοί μερικοί… Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Ηλίας, να λέω ψέματα. Ο Γιώργος είχε πάρα πολύ πεσμένη ψυχολογία. Παρά την κόντρα που έχουμε μεταξύ μας, τον έπιασα, ένιωσα ότι πρέπει να του πω δυο πράγματα. Τώρα έχει ξεκαβαλήσει κι αυτός το καλάμι γιατί ξέρει ότι δεν έχει πολλούς συντρόφους στο σπίτι πλέον, οι περισσότεροι είναι εναντίον του και τον περιμένουν στη γωνία».

Διαβάστε ακόμη: Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Έτσι είναι σήμερα το παιδί με τα γαλάζια μάτια!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X