Media

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη σχολιάζει τους παίκτες

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη σχολιάζει τους παίκτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη ή αλλιώς η κομμώτρια του MasterChef, έχει φανατικό κοινό και ειδικά από τότε που αποχώρησε από το reality μαγειρικής, ο κόσμος θέλει να τη βλέπει συνεχώς στην τηλεόραση και έτσι οι «Κουκου» αποφάσισαν να την καλέσουν ξανά στην εκπομπή τους.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef κλήθηκε να σχολιάσει τα επεισόδια που έχουν προβληθεί από τότε που έφυγε και η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει δει τα δυο τελευταία γιατί είχε να δει κόσμο ο οποίος πήγε στο σπίτι της, αλλά θέλησε να σχολιάσει τον Γιώργο ο οποίος είναι ο κάτοχος της χρυσής κάρτας του παιχνιδιού.

«Πιστεύω, όσο έχω καταφέρει να ψυχολογήσω τον Γιώργο, επειδή είναι η τελευταία φορά που κυκλοφορεί η κάρτα, ότι θα τη χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα παιδιά για να βγει ήρωας. Είδα ότι υπήρχαν διάφορα θέματα στην ομαδική και τείνω περισσότερο στο να χρησιμοποιήσει την κάρτα ή στη Μάρλεν ή στη Μαρία, για να κάνει τη διαφορά και αυτό που δεν περιμένει κανείς. Για να βγει ήρωας. Σε μένα προσωπικά δε μπορεί να φανεί ήρωας ο Γιώργος, ό,τι και να κάνει. Αλλά στον κόσμο θα μπορούσε να φανεί ήρωας», είπε η Κατερίνα.

Επίσης σχολίασε τη Μαριάννα λέγοντας πως δεν είχε πολλά-πολλά με την παίκτρια αλλά την παραδέχτηκε καθώς είναι πολύ γρήγορη ασχέτως αν βγήκε πρόσφατα από τη σχολή μαγειρικής όπου φοιτούσε.

Δείτε ακόμη: Άσπα Τσίνα: Τα σχόλια της για τους κριτές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X