Media

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη συνεχίζει να τα βάζει με τον Γιώργο

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη συνεχίζει να τα βάζει με τον Γιώργο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη μπορεί να έφυγε από το MasterChef αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν απασχολεί ακόμη και συχνά τη βλέπουμε να εμφανίζεται μέσω SKYPE στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου».

Η «κομμώτρια» του MasterChef και πολύ καλή μαγείρισσα όπως έχουν πει και οι κριτές, μίλησε για μια ακόμη φορά στην εκπομπή του Star και όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Κώστας περί έλλειψη καθαριότητας από την πλευρά των κοριτσιών, εκείνη απάντησε φανερά εκνευρισμένη:

«Ο Κώστας ειδικά, του έπεφτε ο ιδρώτας ποτάμι από την καθαριότητα! Ποτάμι! Καθάριζε ασταμάτητα! Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα, που έχει μάθει η μητέρα μου από πολύ μικρή ηλικία να πατάω το καζανάκι», είπε για τον Κώστα!

Μάλιστα, δε δίστασε να τα βάλει για μια ακόμη φορά με τον Γιώργο, καθώς ο ίδιος είχε πει πως η Μαρία δεν αφήνει τον Μπέλλο να πει μια «ανδρική κουβέντα» και σχολίασε:

«Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε; Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι, δεν το έχω δει. Το να έχει πάει η ώρα 2-3 το πρωί και να του πει μήπως να πάμε για ύπνο γιατί έχουμε αύριο δοκιμασία, ναι το έχει πει. Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι. Εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος είναι στον εξώστη και το Μαράκι με τον Μπέλλο είναι κάτω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Γιώργος Βάλαρης: Έξαλλοι στο Πρωινό για την συνωμοσία με τον κορονοϊό! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X