Media

MasterChef: Ποιος διώχνει την Κατερίνα

MasterChef: Ποιος διώχνει την Κατερίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη είναι μια από τις παίκτριες του φετινού MasterChef που έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση καθώς «ρίχνει» ανελέητο κράξιμο για πολλούς από τους συμπαίκτες της και θέλει να φτάσει στον τελικό! Αλλά μάλλον δε θα γίνει κάτι τέτοιο;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά από την αποχώρηση του Κώστα, αυτοί είναι οι 11 που παραμένουν στο σπίτι του #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Tv Έθνος», η Κατερίνα Λένη δε θα πετύχει τον στόχο της και θα αναμετρηθεί με τη Μαριάννα Πουλμεντή, η οποία θα τη «διώξει» από το παιχνίδι.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μαριάννα θα λάβει μεγαλύτερη βαθμολογία από την Κατερίνα στη μονομαχία τους για την παραμονή στο σπίτι του reality μαγειρικής και θα έχουμε δράματα!

Η Μαριάννα είναι μια από τις παίκτριες που επέστρεψαν στο MasterChef για δεύτερη φορά και κατάφερε να προκαλέσει εντάσεις καθώς ενημέρωσε τα παιδιά που βρίσκονταν ήδη μέσα στο σπίτι για όλα όσα ακούγονται στον έξω κόσμο και κάποιοι δεν χάρηκαν με αυτά που έμαθαν. Μάλιστα, η Κατερίνα την έχει κράξει αρκετές φορές στις προσωπικές της συνεντεύξεις και δεν έχει πει και τα καλύτερα.

Τα spoilers είναι πολλά και αυτό που έχει θορυβήσει περισσότερο τον κόσμο είναι ότι έχει ακουστεί ότι η Μαρία Μπέη θα φτάσει στην τελική τριάδα του παιχνιδιού και πως ο Δημήτρης Μπελλος θα φύγει πολύ νωρίτερα από εκείνη.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Δείτε ακόμη: Θύμα απάτης ο Σωτήρης Κοντιζάς! Το Tik Tok και η έκκληση (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X