Media

MasterChef spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα

MasterChef spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες στο MasterChef έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν και σήμερα (5/5) θα έχουμε άλλη μια αποχώρηση η οποία θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, αν όντως ευσταθούν τα spoilers. Και θα ακούσουμε πολλά!

Τα τελευταία spoilers τα οποία έχουν κυκλοφορήσει για το MasterChef, αφορούν στη σημερινή αποχώρηση και θα υπάρξει μεγάλη ίντριγκα, καθώς η Κατερίνα Λένη, φαίνεται να είναι η παίκτρια η οποία δε θα μπορέσει να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αύριο, θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αποκτήσει την κάρτα ασυλίας, αλλά και ποιοι θα κληθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Όπως είδαμε και στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού μαγειρικού reality, θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο καθώς η Ντέμη και η Μαριάννα θα καταφέρουν να την βγάλουν εκτός.

Στο σημερινό επεισόδιο θα μάθουμε ποιο θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα αποκτήσει για τελευταάι φορά την πολυπόθητη χρυσή κάρτα του MasterChef και παράλληλα θα ανακοινωθούν οι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να μαγειρέψουν. Και σε αυτή την περίπτωση η Κατερίνα, η Μαριάννα και η Ντέμη θα μπουν στο μαγειρικό «ρίνγκ».

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη – βόμβα για… κυριολεκτικό ξήλωμα του My Style Rocks! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X