Media

MasterChef: Ξαναχτυπά η κομμώτρια του reality

MasterChef: Ξαναχτυπά η κομμώτρια του reality
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, οι παίκτες κλήθηκαν να χωριστούν σε δυο ομάδες και να δημιουργήσουν μενού τα οποία θα ταίριαζαν με κρασιά στο Οινότρια Γη-Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη! Και εννοείται πως δεν ήταν ένα ήρεμο επεισόδιο.

Η Μαρία ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας και επέλεξε για αντίπαλο της τον Γιώργο Λασκαρίδη καθώς ήθελε να πάνε μια κοντρίτσα όπως ανέφερε! Η 21χρονη πήρε στην ομάδα τους πολλούς δυνατούς παίκτες και ανάμεσα τους ήταν και η κομμώτρια του διαγωνισμού Κατερίνα Λένη, η οποία για μια ακόμη φορά πέταξε τα «καρφιά» της στην κάμερα για όλους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Fine Dining και Comfort. Δύο μενού από πέντε πιάτα για κάθε καλεσμένο. 50 πιάτα δηλαδή, σε δυόμισι ώρες που πρέπει φυσικά να συνδυαστούν κατάλληλα με τα κρασιά. Ποιοι συνεργάστηκαν καλύτερα; ⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Η παίκτρια του MasterChef, η οποία έχει καταφέρει να γίνεται viral κάθε φορά που προβάλλεται ένα επεισόδιο του reality όπου κράζει, άκουσε τις δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην κάμερα όπου είπε:

«Μας απειλεί η κομμώτρια; Την αγαπάμε, την εκτιμάμε αλλά ο καθένας στο επάγγελμα του», και ξεκίνησε πάλι τα δικά της! Συγκεκριμένα, είπε:

«Με ζηλεύουν! Επειδή είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα. Αυτοί είναι μόνο μάγειρες! Κατάλαβες; Παιδάκια μου καλά», με το κλασικό απειλητικό ύφος της!

Παράλληλα, συνέχισε να ασχολείται με τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη καθώς ήθελε να μάθει αν αντέχει την πίεση ως αρχηγός και τον ρωτούσε πως είναι και τι κάνει στην μπλε ομάδα.

Δείτε τα αποσπάσματα:

https://youtu.be/NErqJw0CKFk

https://youtu.be/3kLEndzMByI

Δείτε ακόμη: Όλγα Τρέμη: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτηση της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X