Media

Mega: Μία μεγάλη μεταγραφή του Μαρινάκη

Mega: Μία μεγάλη μεταγραφή του Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μοιάζει απολύτως λογικό ο Αντώνης Ρέμος να κάνει εκπομπή στο Mega, αν σκεφτείτε ότι συνδέεται με καλή σχέση φιλίας με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Κρατικό μυστικό δεν είναι, καθώς ο ίδιος ο τραγουδιστής, από τον ενθουσιασμό του μάλλον, το λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Μην βάζει το μυαλό σας ότι ο Ρέμος στο Mega θα κάνει αυτό που ξέρει, δηλαδή, ένα μουσικό πρόγραμμα και ούτε κατά διάνοια θα είναι εκπομπή αλα «Στην υγειά μας», σύμφωνα και με πληροφορίες του tinamess.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα παρουσιάζει ένα τοκ σόου στο οποίο φιλοδοξεί να έχει καλεσμένες  εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας.

https://eretikos.gr/antonis-remos-tha-kanei-ekpompi-sto-mega/267015

Επειδή ο Αντώνης Ρέμος είναι άνθρωπος της παρέας και λειτουργεί καλύτερα μαζί με άλλους στην εκπομπή θα συνυπάρχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Στην μικρή οθόνη με αφορμή το τοκ σοου του Αντώνη Ρέμου και των φίλων του, επιστρέφει ο Στέφανο Σαρτίνι που θα κάνει τη σκηνοθεσία.

Οι σχεδιασμοί που έχουν γίνει θέλουν το πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα το Μάϊο ως πρώτη γεύση για τη συνέχεια από την επόμενη σεζόν. Ωστόσο η επέλαση του κορωναϊού δεν αποκλείεται να λειτουργήσει ως καταλύτης και η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα εν τέλει το ερχόμενο φθινόπωρο. Ίδωμεν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X