Media

Μεγάλη απώλεια για το δημοσιογραφικό κόσμο. Πέθανε ο Αρης Σκιαδόπουλος

Μεγάλη απώλεια για το δημοσιογραφικό κόσμο. Πέθανε ο Αρης Σκιαδόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον γνώρισα το 1981 όταν επιστρέφοντας από το Παρίσι, πήγα στο Εθνος και ζήτησα δουλειά. Ηταν ο πρώτος μου προϊστάμενος. Είχε πάει από “Τα Νέα”  στο “Εθνος”  όταν ο μεγάλος Αλέκος Φιλιππόπουλος ξεκίνησε το μεγάλο πείραμα του ταμπλόιντ στην Ελλάδα.

Υστερα από μερικά χρόνια ο Αρης έφυγε προς άλλου δρόμους και κατευθύνσεις. Πάντα ευαίσθητος, πάντα δημιουργικός, πάντα μεγάλο παιδί στο διάβα του χρόνου. Εφημερίδες τηλεόραση και βιβλία.

Επικοινωνούσαμε αραιά, αλλά πάντα είχε μία θέση ξεχωριστή στην καρδιά μου. Ηταν κάτι ξεχωριστό στον άγριο κόσμο της δημιουργίας. Ενας ονειροπόλος. Ενας ταξιδιώτης. Ενας ερωτευμένος με τη ζωή, τη δημοσιογραφία και τη γραφή.

Καλό ταξίδι Αρη

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 73χρονος δημοσιογράφος νόσησε από κορονοϊό στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ο Αρης Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα. Εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η “Τα Νέα” «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X