Media

Megaλο στραπάτσο για Βαγγέλη Μαρινάκη

Megaλο στραπάτσο για Βαγγέλη Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Megaλο στραπάτσο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να του έδωσε χαρά το βράδυ της Πέμπτης, τo Mega όμως ακόμα δεν του έχει φέρει έστω αμυδρό χαμόγελο. Αντιθέτως προβληματίζει. Στον πάτο της τηλεθέασης κινήθηκε η πρωινοαπογευματινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, δηλαδή ώρες πριν επικρατήσει ο Ολυμπιακός επί της Άρσεναλ στο Έμιρέιτς.

Στην προτελευταία θέση κατάφερε να πλασαριστεί η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με μερίδιο τηλεθέασης 8,7% στο δυναμικό κοινό και μόλις 6,6% στο σύνολο, σύμφωνα με δεδομένα της Nielsen που αναδημοσιεύει το zappit.

Mega

«Κοινωνία ώρα Mega»

Τα προσχήματα σώθηκαν για το Mega  διότι η ειδησεογραφική εκπομπή «Από τις έξι» της ΕΡΤ1 είχε απλώς τη χειρότερη θέση (3,9% στο δυναμικό και 6,9% στο σύνολο).

Σε επίπεδο ιδιωτικών καναλιών η πολύ πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega… πάτωσε.

Αλλά και η αμέσως επόμενη εκπομπή «Mega Magazino» συνέχισε την κατρακύλα. Είχε τηλεθέαση αλα ΕΡΤ. Τουτέστιν μερίδιο 3,9% στο δυναμικό κοινό και 3,5% στο σύνολο.

Mega

«Mega magazino»

Η εικόνα δεν διαφοροποιείται (έστω απειροελάχιστο προς το καλύτερο) και για το «Live news» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγελάτος. Μερίδιο 5,2% στο δυναμικό κοινό, 6% στο σύνολο. Με άλλα λόγια «αντίο ζωή».

Ευαγγελάτος

«Live news»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X