Media

«My Style Rocks»: Απίστευτη ένταση μεταξύ Κουδουνάρη-Καζαριάν

«My Style Rocks»: Απίστευτη ένταση μεταξύ Κουδουνάρη-Καζαριάν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είδε τον Στέλιο Κουδουνάρη στο «My Style Rocks» και δεν τον φοβήθηκε; Μάλλον, η Μαρία Καζαριάν η οποία έκανε ολόκληρη σκηνή και υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δυο στο reality μόδας.

Η παίκτρια του reality εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές φορώντας ένα outfit και το concept της αφορούσε σε μια βόλτα με την αδερφή της και πιο συγκεκριμένα για μια έξοδο για brunch.

O Στέλιος Κουδουνάρης ξεκίνησε λέγοντας:

«Τι είναι το brunch;» και αφού έκανε κάποιες ερωτήσεις ξεκίνησε να της μιλάει με έντονο ύφος και συνέχισε: «Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις, σοβαρά τώρα, για να μου απαντήσεις… Για το κόνσεπτ σου μιλάω…» και συνέχισε λέγοντας: «Σε ρωτάω γιατί πας για brunch! Τι είναι το branch, δεν ξέρεις. Πας με την αδελφή σου, τι φοράει, δεν ξέρεις! Τι ώρα είναι, δεν ξέρεις! Ποιο μαγαζί είναι, δεν ξέρεις! Τι πας να κάνεις, δεν ξέρεις! Ε τι ξέρεις; Μούγγα στη στρούγγα».

Η Μαρία Καζαριάν είχε έντονο ύφος απέναντι στον κριτή και είπε:

«Με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείτε! Τι να πω; Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο γιατί μου βγάζετε αρνητική ενέργεια! Δεν είναι ήρεμος ο τρόπος σας. Είναι ένα παιχνίδι και είστε ένας κριτής».

https://youtu.be/0912EzcANw4

Η παίκτρια στεναχωρήθηκε και εκνευρίστηκε πολύ με τον τσακωμό που είχε με τον κριτή του «My Style Rocks» και αποχώρησε από το πλατό κλαίγοντας.

Αφού χαλάρωσε, μπήκε ξανά στο πλατό και συνέχισε να ακούει την κριτική!

Δείτε ακόμη: Βάσια Παναγοπούλου: Λήστεψαν το θέατρο της

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Θα είναι στο επόμενο GNTM;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X