Media

«My Style Rocks»: Η μητέρα της Κιάρας ξεκαθαρίζει

«My Style Rocks»: Η μητέρα της Κιάρας ξεκαθαρίζει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Kιάρα Μαρκέζη είναι ένα από τα κορίτσια τα οποία συμμετέχουν στο «My Style Rocks» και έχει ακούσει πολλά σχόλια από την κριτική επιτροπή, καθώς πιστεύουν πως έχει στιλίστα και πως τη βοηθά να κάνει τις εμφανίσεις της στο παιχνίδια.

Η μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη είναι πολύ γνωστή στον κόσμο της μόδας και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα σχόλια που ακούγονται για την κόρη της και με δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρει πως η κόρη της δε χρησιμοποιεί στιλίστα γιατί τη βοηθά η ίδια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Καμαρώνω για την Κιάρα που είναι στο My Style Rocks, από την άλλη στεναχωριέμαι και λίγο. Δεν ήμουν πολύ θετική να μπει στο παιχνίδι, γιατί είχα ακούσει διάφορα σχόλια για την πίεση που υπάρχει.

Δεν δήλωσε συμμετοχή, την βρήκανε. Όχι, δε βοηθάει η Ραμόνα την Κιάρα στο styling. Φυσικά και την βοηθάω εγώ, έχω άπειρα ρούχα. Είμαι στον χώρο της μόδας πολλά χρόνια. Το περιβόητο φόρεμα δεν είναι της Ραμόνας είναι κολεξιόν valentinο του 2019. Δεν ισχύει ότι βοηθούν την Κιάρα στιλίστες. Είναι όλα “δράκοι”.

Ο παππούς της, Άκης Τσοχατζόπουλος απλώς δεν θέλει να σχολιάζεται, όπως έγινε στο τρέιλερ. Πραγματικά και εμένα με ενόχλησε αυτό, αλλά δεν έχει να κάνει με την Κιάρα. Ούτε η Κιάρα το ήθελε απλά το αποφασίσαν εκείνοι γιατί πιστεύανε ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσει για να μην υπάρχουν σχόλια μετά».

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: «Κοκομπλόκο» με την αστρονομική αμοιβή της Μενεγάκη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X