Media

My Style Rocks: Τι θα συμβεί με το παιχνίδι μόδας

My Style Rocks: Τι θα συμβεί με το παιχνίδι μόδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά τηλεοπτικά shows όπως το «My Style Rocks» έχουν διακόψει τα γυρίσματα τους, αρκετό καιρό τώρα διότι ο κορονοϊός δεν τους «επιτρέπει» να συνεχίσουν να βρίσκονται όλοι μαζί και μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνη η συγκέντρωση τόσων πολλών ατόμων σε ένα τηλεοπτικό πλατό.

Στον ΣΚΑΙ έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται εκπομπές όπως του Μουτσινά και του Λιάγκα, αλλά η Στικούδη παραμένει σπίτι της και προκαλούνται ερωτήματα! Ποιο θα είναι το μέλλον του «My Style Rocks»;

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας, το show μόδας του ΣΚΑΙ δεν αποκλείεται να μεταφερθεί για την επόμενη σεζόν καθώς ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι υψηλός και δεν μπορούν να ληφθούν 100% τα απαραίτητα μέτρα καθώς το reality έχει πολύωρα γυρίσματα καθημερινά.

Οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να προστατέψουν τα άτομα που συμμετέχουν στο παιχνίδι και θεωρούν πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα αν το παιχνίδι πάει για την επόμενη σεζόν! Βέβαια, αυτό φέρνει ερωτήματα όπως «θα είναι τα ίδια κορίτσια», «θα συμμετέχουν όλες», και άλλα πολλά!

Η απόφαση αυτή θα είναι ένα σκληρό «χτύπημα» για την Κατερίνα Στικούδη καθώς μέσα από το παιχνίδι έδειχνε τις ικανότητες στην παρουσίαση, αλλά τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά!

Αναμένονται εξελίξεις!

Δείτε ακόμη: MasterChef: Η Ντέμη τα «έβαλε» με τον Γιώργο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X