Media

«My Style Rocks»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη και παραδέχτηκε τα λάθη της

«My Style Rocks»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη και παραδέχτηκε τα λάθη της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κιάρα Μαρκέζη είναι μια από τις πρώτες παίκτριες που μπήκαν στο «My Style Rocks» και προκάλεσε τις εντυπώσεις. Οι εξαιρετικές αναλογίες της, το γεγονός πως είναι εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και η εμπλοκή της με στιλίστες την κάνουν αμέσως ένα από τα άτομα με το οποίο ασχολείται ο κόσμος.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τη 19χρονη να ξεσπά σε κλάματα αλλά και να παραδέχεται τα λάθη που έκανε στην αρχή του παιχνιδιού καθώς οι συμπαίκτριες της, τις τα αναφέρουν συνεχώς αλλά και οι κριτές τη ρωτούν αρκετά συχνά αν έχει δημιουργήσει μόνη της τα looks τα οποία παρουσιάζει.

Η παίκτρια του «My Style Rocks» παραδέχτηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή πως στην αρχή του παιχνιδιού είχε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι τη βοήθησαν και πως δεν έπρεπε να ακούσει κάποιους άλλους που της είπαν ότι πρέπει να τις δημιουργούν τα looks άλλοι, έτσι ώστε να κάνει καλές εμφανίσεις.

Η Κιάρα ξέσπασε σε κλάματα γιατί έχει πιεστεί πολύ και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς έχει βαρεθεί να ακούει συνεχώς για τους στιλίστες αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/PbuTZrtodH4

Δείτε ακόμη: ΕΡΤ: Συμφωνία που κάνει πάταγο έκλεισε στα αθλητικά με την EBU

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X