Media

Νέα γκάφα Γιάννη Κουρτάκη με την αποκάλυψη για ξενοδοχείο του…Γιάννη Ραγκούση

Νέα γκάφα Γιάννη Κουρτάκη με την αποκάλυψη για ξενοδοχείο του…Γιάννη Ραγκούση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μανία να επιτεθούν στον Γιάννη Ραγκούση τους κάνει απρόσεκτους και δεν φροντίζουν να τηρούν τον βασικό κανόνα της δημοσιογραφίας, τη διασταύρωση των στοιχείων. Ετσι ο Γιάννης Κουρτάκης εκδότης των ¨παραπολιτικών”  έκανε τη μεγάλη γκάφα. Και δεν είναι η μόνη το τελευταίο διάστημα. Μετά την πρόσφατη παραποίηση της αλήθειας σε δημοσίευμα εφημερίδας “Απογευματινή” την οποία εκδίδει, έρχεται μία ακόμα γκάφα, αυτή τη φορά στα «Παραπολιτικά» για να… επιβεβαιώσει την «αξιοπιστία» του.

Στο, εντυπωσιακό κατά τα άλλα, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας γίνεται αναφορά σε «ξενοδοχείο της οικογένειας Ραγκούση», το οποίο επικαλείται μια «πρώην εργαζόμενη», Ουκρανή καθαρίστρια, που καταγγέλλει ότι ήταν «ανασφάλιστη», «απολυμένη» και «χωρίς καμία αποζημίωση».

Η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση ήταν άμεση και μέσω των δικηγόρων του, που έκαναν λόγο για «χυδαία επίθεση» και για «κοινούς συκοφάντες», έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια, με τη βοήθεια του Χρήστου Ρούσσου, γιου του πραγματικού ιδιοκτήτη του εν λόγω ξενοδοχείου Παντελή Ρούσσου!

Ο Γιάννης Ραγκούσης μάλιστα έγραψε σχετικά στο Twitter:

«Τώρα περάσαμε σε Ουκρανή καθαρίστρια ξενοδοχείου που-μικρή λεπτομέρεια-δεν ήταν ποτέ δικό μου! Το μόνο που καταφέρνετε κ. Κουρτάκη είναι να ανεβάζετε την αποζημίωση που θα καταβάλετε ως κοινός συκοφάντης. Δήλωση δικηγόρων μου και Χρ. Ρούσσου που αποκαθιστά πλήρως την αλήθεια».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X