Media

Νέα, συγκλονιστική, αποκάλυψη στο σκάνδαλο Φουρθιώτη

Νέα, συγκλονιστική, αποκάλυψη στο σκάνδαλο Φουρθιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το σκάνδαλο Φουρθιώτη. Ο ατζέντης- παρουσιαστής, σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είχε επιχειρήσει να «τρυπώσει» στη ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αυτή τη φορά επιχείρησε να εκδώσει διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Η υπόθεση ξεκινά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο «δημοσιογράφος» στέλνει τα απαραίτητα – πλαστά όπως αποδεικνύονται – έγγραφα στο Γραφείο Τύπου της Βουλής.

Στόχος του ήταν να διαπιστευτεί ως κοινοβουλευτικός συντάκτης έχοντας απεριόριστη πρόσβαση στο κτίριο της Βουλής. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας που ενημερώθηκε σχετικά είχε «παγώσει» την αίτηση του Φουρθιώτη, διότι τυπικά δεν μπορούσε να αρνηθεί το αίτημά του, καθώς παρουσιαζόταν και ως προϊστάμενος ραδιοφωνικού σταθμού.

Και τώρα, πλέον, που αποκαλύφθηκε ότι είχε προχωρήσει στο σχετικό αίτημα ο Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα (με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης) ο οποίος έχει αναλάβει να «ξεψαχνίσει» την υπόθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X