Media

Νέο…Σκάι στήνει ο Αλαφούζος

Νέο…Σκάι στήνει ο Αλαφούζος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μέτρια έως κακή πορεία του φετινού προγράμματος του ΣΚΑΪ δεν πτοούν τους επικεφαλής του Ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος του Φαλήρου για μια νέα επένδυση που αφορά στο στήσιμο περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού με ενημερωτικό πρόγραμμα.

Τουλάχιστον εδώ και μια πενταετία εξετάζεται το εγχείρημα της υλοποίησης του ΣΚΑΪ 24 ενός αμιγώς ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος θα εκπέμπει σε 24ωρη βάση ενημερωτικό πρόγραμμα με εκπομπές και δελτία ειδήσεων, αλλά και κάποια ντοκιμαντέρ. Όπως δηλαδή ήταν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτησία του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το ΑΡΤ για την εξαγορά της συχνότητας του τηλεοπτικού σταθμού.

Όσον αφορά στο μοντέλο λειτουργίας του ΣΚΑΪ θα ακολουθηθεί αυτό του ΕΡΤNEWS δηλαδή κοινό πρόγραμμα ΣΚΑΪ και ΣΚΑΪ 24 την ώρα των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων και εξτρά εκπομπές και δελτία στον ΣΚΑΪ 24 την ώρα που ο κεντρικός ΣΚΑΪ θα προβάλει ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται πως εδώ και μήνες παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής με το στήσιμο του νέου Action 24 των Μπάκου – Καϋμένακη – Έξαρχου, το Attica στο οποίο επίσης εισήλθε μετοχικά το επιχειρηματικό τρίδυμο και εσχάτως και το One, το οποίο σε συνεργασία με τον Διονύση Παναγιωτάκη εκπέμπει πλέον μέσω της συχνότητας του Channel 9. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, κάποια στιγμή το ΕΣΡ θα πρέπει να προκηρύξει την έκδοση τηλεοπτικών αδειών περιφερειακής εμβέλειας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X