Media

Νίκος Μαστοράκης: Ετοιμάζει νέο κανάλι

Νίκος Μαστοράκης: Ετοιμάζει νέο κανάλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μαστοράκης είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πως λειτουργεί η παλιά καλή τηλεόραση και αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να την επαναφέρει μέσω… διαδικτύου.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς για το newsit.gr, ο γνωστός σκηνοθέτης και δημιουργός, ετοιμάζεται να βγάλει στον διαδικτυακό αέρα το κανάλι «Gold Tv» και μέσω αυτού θα δούμε παλιές εκπομπές που έχουν αφήσει ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μαστοράκης αναφέρει:

«Οι θεατές, λοιπόν, του Gold TV θα δουν από τα μαυρόασπρα Super Bingo μέχρι τα τελευταία Candid Camera» και προσθέτει λέγοντας:

«Όσο παλιότερα, τόσο πολυτιμότερα. Από την τηλεοπτική ηλικία όπου δεν είχαμε led, τεράστια σκηνικά με πολύχρωμο plexi και είχαμε μία αφίσα στο φόντο, ένα-δυο έπιπλα γραφείου, τραπεζάκι και δυο καρέκλες, αλλά στις καρέκλες αυτές κάθονταν ο Νίκος Ρίζος, ο Λαμπρούκος, ο Γκιωνάκης. Η ηλικία της λιτότητας, της αφέλειας, του ενθουσιασμού για την πρωτόγνωρη δουλειά, η ηλικία των μεγάλων, πραγματικών σταρ».

Στο www.goldtv.gr, από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα και για 8 ώρες θα μπορεί κανείς να απολαύσει παλιές εκπομπές και να δει τι συνέβαινε στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη: «Άγριες Μέλισσες»: Το σημερινό επεισόδιο 16/12

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X