Media

«Νηστεία» ριάλιτι λόγω Πάσχα

«Νηστεία» ριάλιτι λόγω Πάσχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον «πάγο» μπαίνουν κατ αρχήν τα ριάλιτι «MasterChef», «Η Φάρμα», «Survivor» των Star Channel, Αντέννα και Σκάι αντιστοίχως. Αιτία η Εβδομάδα των Παθών.

Με άλλα λόγια τα κανάλια λόγω Μεγαλοβδομάδας το ρίχνουν στη «νηστεία» και σταδιακά σταματούν τα ριάλιτι.

Η Μεγάλη Εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα τους ώστε να είναι στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών.

Παραδοσιακά, τέτοιες μέρες, τα ριάλιτι και οι σειρές μπαίνουν στον «πάγο» και τη θέση τους στον προγραμματισμό των σταθμό παίρνουν σειρές και ταινίες οι οποίες βάζουν τους τηλεθεατές στο «πνεύμα» των ημερών.

Φάρμα, Survivor και MasterChef λοιπόν, δεν θα προβάλλονται όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η Φάρμα: Δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Παρασκευή αλλά το Μεγάλο Σάββατο στις 21:10 και την Κυριακή του Πάσχα στις 20:00. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά.

MasterChef: Μετά από την Μεγάλη Δευτέρα και Τρίτη ο διαγωνισμός μαγειρικής θα μπει στον «πάγο» και θα επιστρέψει στους δέκτες την Τετάρτη του Πάσχα ενώ θα προβληθεί ένα ακόμα επεισόδιο την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Survivor: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού τότε θα σταματήσει για να επιστρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 22:00.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X