Media

Ο Alpha θέλει να βάλει “φωτιά” στη μεσημεριανή ζώνη

Ο Alpha θέλει να βάλει “φωτιά” στη μεσημεριανή ζώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να βάλει «φωτιά» στη μεσημεριανή ζώνη θέλει ο Alpha.

Το κανάλι του Alpha ψάχνει το πρόσωπο που θα σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της ζώνης 15:00-17:00, με στόχο να «χτυπήσει» στα ίσια το «Για την Παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά στο Open.

Στο κανάλι της θέλουν μια εκπομπή που θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές όπως ήταν το «Δέστε τους».

Από το 2014, όταν ολοκληρώθηκε η εκπομπή, μέχρι και σήμερα ό,τι δοκίμασαν στο κανάλι της Κάντζας δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Όπως έχει διαρρεύσει, πρόταση έγινε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την αρνήθηκε και ακούγεται ότι είτε θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1, είτε θα πάρει μεταγραφή για τον ΣΚΑΪ.

Έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού αναζητούν άλλα πρόσωπα για την παρουσίαση μιας δίωρης ψυχαγωγικής εκπομπής με gossip, σχολιασμό, σάτιρα και συνεντεύξεις.

Ένα όνομα που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες είναι αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Το οποίο είναι πολύ δυνατό και μπορεί να κάνει την διαφορά…

Η γνωστή ηθοποιός έχει δοκιμαστεί στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής και όχι μόνο θα μπορούσε εύκολα να αντεπεξέλθει αλλά και να φέρει στο κανάλι της Κάντζας τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης.

Όμως, το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί σε μία σειρά και σε μία παράσταση ιδιαίτερων απαιτήσεων («Hairspray» και «Κρατάς Μυστικό» αντίστοιχα), δυσκολεύει το σενάριο για μία καθημερινή εκπομπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X