Media

Ο ANT1 θέλει να ενισχύσει τη late night ζώνη – Ποιους επιστρατεύει;

Ο ANT1 θέλει να ενισχύσει τη late night ζώνη – Ποιους επιστρατεύει;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ιθύνοντες του ANT1 θέλουν να ενισχύσουν τη late night ζώνη του καναλιού και να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό αλλά δεν είναι αρκετός ο Αρναούτογλου και θέλουν να στηρίζουν περισσότερο τη συγκεκριμένη ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» , ο ANT1 θέλει να δώσει βήμα σε δυο νέους παρουσιαστές οι οποίοι εμφανίζονται στην εκπομπή του Αρναούτογλου, τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νίκο Ράπτη αλλά ακόμη δεν είναι κάτι επίσημο.

«Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι ενισχύεται πολύ η late night ζώνη του σταθμού. Φυσικά αυτή τη στιγμή υπάρχει το πολύ δυνατό “2night show” δύο φορές την εβδομάδα, αλλά ακούγεται ότι θα αξιοποιηθούν και δύο άλλοι συνεργάτες του Γρηγόρη, που μέσα από την εκπομπή του τους μάθαμε πολύ καλά, οι Μύγες, με δικές τους εκπομπές. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης. Και ο Σάββας Πούμπουρας που τον είχαμε δει στις φάρσες και παραμένει στο δυναμικό του σταθμού με δική του εκπομπή. Όλα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Ίσως και κάποια γίνουν το δεύτερο μισό», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε ακόμη: Όλα όσα θα δούμε στον νέο κύκλο του GNTM!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X