Media

Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο “Μονομάχος” επιστρέφουν – Δείτε το τρέιλερ

Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο “Μονομάχος”  επιστρέφουν – Δείτε το τρέιλερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο “Μονομάχος”, το τηλεπαιχνίδι γνώσεων που προβλήθηκε στο Star πριν από περίπου 20 χρόνια με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ανανεωμένος και έτοιμος να ανεβάσει την αγωνία στα ύψη, ο “Μονομάχος” έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με τον ίδιο παρουσιαστή στο “τιμόνι”, και υπόσχεται αναμετρήσεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Φερεντίνος, αποχαιρέτησε τον Alpha μετά από 10 χρόνια, και “μετακόμισε” στον ΣΚΑΙ μετά από 30 χρόνια! Το κανάλι είχε αποτελέσει το πρώτο τηλεοπτικό “σπίτι” του, αφού εκεί είχε συστηθεί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό το 1993, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Άκου να Δεις”.

Όπως έγινε γνωστό, τον Οκτώβριο θα αναλάβει την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής βραδινής εκπομπής, ενώ τον Νοέμβριο θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού “Μονομάχος“.

Χρήστος Φερεντίνος
Χρήστος Φερεντίνος  ΣΚΑΙ

Μονομάχος: Δείτε το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού: “Ένας παρουσιαστής που του αρέσει να φρεσκάρει τις γνώσεις μας, να ανεβάζει την αγωνία στα ύψη αλλά και να μοιράζει πολλά, αμέτρητα, χρήματα έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος μπαίνει δυνατά στην… αρένα της ψυχαγωγίας και αναλαμβάνει την παρουσίαση του απόλυτου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “Ο Μονομάχος”. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ! Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο;

Ο “Μονομάχος” έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται αναμετρήσεις μέχρι τελικής πτώσεως!”.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X