Media

Ο εφιάλτης του στυλίστα «χτύπησε» Κοσιώνη-Τζίμα-Αναγνωστοπούλου

Ο εφιάλτης του στυλίστα «χτύπησε» Κοσιώνη-Τζίμα-Αναγνωστοπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρε τι έμελλε να πάθει η άμοιρη Κοσιώνη, η οποία έχει δει τον τελευταίο να ανεβαίνουν τα νούμερα του δελτίου της, αλλά από ότι φαίνεται ο στυλίστας της δεν την αγαπά και πολύ αφού της έδωσε να φορέσει σακάκι το οποίο φόρεσε η Ράνια Τζίμα και η Δώρα Αναγνωστοπούλου σε παραλλαγή του;

Μια γυναίκα θέλει να ξεχωρίζει για τα ρούχα που επιλέγει και να νιώθει ότι είναι μοναδική! Εξάλλου, υπάρχουν τόσες εταιρείες οι οποίες ετοιμάζουν κοστούμια και ταγιέρ για τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που οι στυλίστες θα έπρεπε να κάνουν λίγο ψάξιμο προτού πατήσουν το πόδι τους στα κανάλια για να τις ντύσουν! Μιλάμε για τραγικό λάθος στον κόσμο της τηλεόρασης! Ευτυχώς δεν κάνει δελτίο η Στάη γιατί θα την ακούγαμε μέχρι τα γραφεία μας να πετάει παπούτσια και τρέσες!

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στα δελτία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλες πρέπει να γίνουν κόπιες στιλιστικά διότι ο κόσμος θα μπερδευτεί και μετά κυρίες μου θα τρέχει σε Χατζηνικολάου και Σρόιτερ για ενημέρωση! Όλοι ξέρουμε πως οι στυλίστες συνεργάζονται με εταιρείες και σχεδιαστές έτσι ώστε να ντύσουν τις παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων αλλά ποιος θα το περίμενε ότι είναι τόσο αδιάβαστοι βρε παιδί μου; Μα δε συζητάνε προτού κάνουν την επιλογή ή απλά επιλέγουν να ζουν στην άγνοια τους και να το παίζουν ιστορία;

Ο εφιάλτης του στιλίστα «χτύπησε» αδυσώπητα τις Σία Κοσιώνη, Δώρα Αναγνωστοπούλου και Ράνια Τζίμα, καθώς φόρεσαν ένα λευκό σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες θυμίζοντας λίγο τον γαλατά της γειτονιάς και τρέμουμε για τη στιγμή όπου θα ακούσουμε πως γνωστός στυλίστας αγνοείται από ΣΚΑΙ και MEGA.

Μην ξεχνάμε πως οι γυναίκες, και ειδικά της τηλεόρασης διαθέτουν μια μικρή έπαρση και θέλουν να είναι ξεχωριστές στον στιλιστικό τομέα! Ευτυχώς οι τρεις κυρίες διαθέτουν διαφορετικό hairstyling, αλλιώς θα είχαμε δράματα τεραστίων διαστάεων!

Ενός λεπτού σιγή για τον στυλίστα ο οποίος θα ακούσει, σίγουρα, κατσάδα!

Ας παίξουμε ένα παιχνίδι! Βρείτε τις διαφορές:

 

Δείτε ακόμη: Καλό Μεσημεράκι: Αυτή θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Μουτσινά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X