Media

Ο Γιώργος Κοψιδάς πήγε στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Γιώργος Κοψιδάς πήγε στο Καλό Μεσημεράκι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Κοψιδάς μπορεί να αποχώρησε από το Survivor αλλά έχει να πει πολλά πράγματα ακόμη τα οποία πιστεύει ότι πρέπει να ακούσει το κοινό και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο ηθοποιός λίγο πριν φύγει από το Survivor είχε πει πως ο κόσμος θέλει να ασχολείται περισσότερο με το κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά αντί να ασχοληθεί με την καλή ενέργεια. Και αυτό ενόχλησε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και είπε:

«Νομίζω ότι και ο τελευταίος τηλεθεατής έχει καταλάβει ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, με στρατηγική καθαρά. Του Αλέξη βγήκε πολύ έντονα όταν έγιναν κόκκινη και μπλε ομάδα, από εκεί εκδηλώθηκε πολύ. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε δευτερόλεπτα. Ο Αλέξης παίζει το παιχνίδι πολύ πιο έξυπνα κι έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους και το παιχνίδι μπορεί να πάει πολύ μακριά».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει στην αποχώρησή του, ο Γιώργος Κοψιδάς ξεκαθάρισε:

«Ο κόσμος το πήρε ότι εννοούσα πως το κοινό είναι κουτσομπόληδες. Δεν είχε να κάνει καθόλου με το κοινό, είχε να κάνει με εμένα και τον Τριαντάφυλλο, ήταν καθαρά προσωπικό. Εξήγησα ότι εγώ θεωρώ ότι πρεσβεύω μια συγκεκριμένη στάση ζωής και ότι ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει μια εντελώς διαφορετική στάση. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, οπότε είχε να κάνει με εμένα και εκείνον».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 30/3

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X