Media

Ο Μητσοτάκης στα καμένα της Πάρνηθας με…σκηνοθέτη

Ο Μητσοτάκης στα καμένα της Πάρνηθας με…σκηνοθέτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πάρνηθα για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Θα μπορούσε να ενημερωθεί από το γραφείο του, αλλά έπρεπε να τον δείξουν οι κάμερες, με μαύρη μπλούζα και ελαφρώς ατημέλητο να ενδιαφέρεται. Τόσες μέρες εξαφανισμένος έπρεπε να τώρα να κάνει εμφάνιση και να δείξει ενδιαφέρον. Το απαιτεί το πολιτικό μάρκετινγκ. Δίπλα του ο Βασίλης Κικίλιας, κι αυτός με μαύρη μπλούζα και ελαφρώς ατημέλητος. Και φυσικά ο σκηνοθέτης της παράστασης…

Στο βίντεο που παίχτηκε στα κανάλια υπάρχει μια στιγμή που αποκαλύπτει τη σκηνοθεσία, και έναν σκηνοθέτη, της πολιτικάντικης παράστασης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογελάει, ενώ ενημερώνεται για την πυρκαγιά. Αμέσως παρεμβαίνει ένας κύριος με γυαλιά, που στέκεται κοντά του, πλάτη στην κάμερα. Κάτι λέει στον πρωθυπουργό και εκείνος αυτόματα σοβαρεύει και σκύβει το κεφάλι.

Μάλιστα έπειτα από την επισήμανση, ο Κυριάκος ως βραβευμένος ηθοποιός του εθνικού θεάτρου του Λονδίνου, σοβάρεψε ακαριαία και άρχισε να κουνάει τα χέρια του με στόχο τον ορίζοντα.

Οδηγίες του σκηνοθέτη…

Δείτε το βίντεο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X