Media

«Ο όρκος» spoiler (30/4): Άφαντοι οι τρείς βασικοί ύποπτοι στην υποθεση εξαφάνισης της Μιράντας

«Ο όρκος»  spoiler (30/4): Άφαντοι οι τρείς βασικοί ύποπτοι στην υποθεση εξαφάνισης της Μιράντας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Φάνης προσπαθεί να διαχειριστεί το νέο για την εγκυμοσύνη της Ήβης, στο διπλό επεισόδιο της σειράς «Ο όρκος» (ΕΡΤ1, 22.00),  την ώρα που ο Σάλβα διεκδικεί την επανένταξή του στην ομάδα. Η Χλόη γίνεται διευθύντρια της Δομής και ο Άγγελος με τη βοήθεια του Γρηγόρη εντοπίζει τη Λάιλα Αχμέντ. Όμως, ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως τον κάνει να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της.

Οι τρεις βασικοί ύποπτοι για την εξαφάνιση της Μιράντας Αλυφαντή είναι άφαντοι. Ο Φάνης προσπαθεί να διαχειριστεί το νέο για την εγκυμοσύνη της Ήβης, την ώρα που ο Σάλβα διεκδικεί την επανένταξή του στην ομάδα. Η Χλόη γίνεται διευθύντρια της Δομής, όμως η ανησυχία της για το χέρι του Παύλου δεν την αφήνει να ηρεμήσει.

Ο Σάλβα αποφασίζει να ψάξει για αυτόν που του την έστησε, η Πάττυ αρχίζει να αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Φάνη και ο Άγγελος μέσα από τις καταθέσεις μαθαίνει όλο και περισσότερα για το πάρτι στην έπαυλη Ζαφείρη. Ποια η σχέση του Ίαν Βρεττού με τον Παύλο Ράπτη και τι μπορεί να κρύβει από την κατάθεσή του;

Η Ηρώ στέκεται εμπόδιο στη σχέση του Παύλου και της Χλόης. Ο Φάνης αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταθεί στην Ήβη, ενώ η Πάττυ βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Άγγελος με τη βοήθεια του Γρηγόρη Ζέρβα εντοπίζει την κολλητή της Μιράντας, τη Λάιλα Αχμέντ και την προσεγγίζει.

Ο Σάλβα προσπαθεί να ορθοποδήσει, αλλά πέφτει συνεχώς σε τοίχο την ώρα που η Ολίβια Γλυνού, η αδερφή της Άρτεμης, πιάνει τον Στέφο Καρούζο να της λέει ψέματα.

Όταν η  Λάιλα εμπιστευθεί τον Άγγελο και του μιλήσει, θα εμφανιστεί ένα στοιχείο που θα τον κάνει να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της. Ήταν η Λάιλα η ιδανική φίλη για τη Μιράντα;

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X