Media

O Σκουλός μιλά για την κόντρα της Καγιά με την Ηλιάνα

O Σκουλός μιλά για την κόντρα της Καγιά με την Ηλιάνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως όλοι ξέρουμε, η Λιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου έχουν αποχωρήσει από το GNTM αλλά έχουν αφήσει τους κάποια άτομα με τα οποία κάνουν ακόμη παρέα όπως είναι ο Δημήτρης Σκουλός.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έστησε καρτέρι σε μέρος όπου εμφανίστηκαν οι άνθρωποι που θα συμμετάσχουν στο φετινό GNTM και εμφανίστηκε και ο γνωστός φωτογράφος πάνω στη μηχανή του. Και επειδή είναι κύριος, μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον φωτογράφο της Ηλιάνας και της Καγιά εκείνος θέλησε να μην πολλά και δήλωσε:

«Αυτά είναι δικά τους. Δεν τα ξέρω εγώ. Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Δε ξέρω τι κάνουν, αλλά νομίζω μια χαρά. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Από εκεί και πέρα πίσω με δουλειές δεν ξέρω τι έγινε. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/Oq5_XefpO7I

Δείτε ακόμη: Φωλιά των Κου Κου: Βαρύ το κλίμα! «Λύγισαν» για την απώλεια (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X