Media

Ο Τσιμιτσέλης σε ρόλο… δημοσιογράφου! Η συζήτηση με τη Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ο Τσιμιτσέλης σε ρόλο… δημοσιογράφου! Η συζήτηση με τη Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τέλος σε όλες τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τα τηλεοπτικά και ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής της πως τον επόμενο χρόνο θα κάνει πράγματα για τον εαυτό της και πως δε θα τη δούμε πουθενά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης, και αφού έκαναν μια χαριτωμένη κουβεντούλα και ετοιμάζονταν να αποχαιρετιστούν, αποφάσισε να επιστρατεύσει το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο και της έκανε μια ερώτηση που έκανε την παρουσιάστρια να «παγώσει» για λίγα δευτερόλεπτα.

«Ελένη, που θα έρθω του χρόνου;», είπε ο Τσιμιτσέλης και η Μενεγάκη απάντησε λέγοντας:

«Έλα στο σπίτι μου, στα Μελίσσια είμαι, έχω και πάρα πολύ χώρο, ωραίο κήπο για να αράξουμε. Λίγο η ηλιοθεραπεία, λίγο η συνέντευξη, μικρόφωνα δεν έχω, αλλά παρέχω τα υπόλοιπα: καλή φιλοξενία, χαμόγελο, ψυχραιμία, αυτιά για να ακούσω, την ψυχή μου να δώσω, αλλά στον προσωπικό ιδιωτικό μου χώρο. Καταπληκτικά, έχω και για να παίξει, παιδί όχι πράγματα».

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης της απάντησε:

«Αν δεν κάνεις κάτι του χρόνου, θα λείψεις πάρα πολύ και επειδή θα λείψεις, μετά θα κάνεις σίγουρα, έτσι κι αλλιώς. Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει μέχρι το τέλος και του χρόνου εσύ κάπου θα είσαι. Έτσι το νιώθω», και η Ελένη απάντησε:

«Δεν θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δεν βγαίνω από τους στόχους μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/TRoqi5qWP_8

Δείτε ακόμη: «Πέθανε στον ύπνο του»! Η πρώην του Διονύση Πρόιου και η τραγική ιστορία (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X