Media

Open: Με διπλό ρόλο η Αννα Αδριανού στο κανάλι

Open: Με διπλό ρόλο η Αννα Αδριανού στο κανάλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δισδιάστατη φαίνεται πως θα είναι η συνεργασία που θα έχει με το Open η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Αδριανού.

Από το φθινόπωρο κατ’ αρχάς,  θα εμφανίζεται στην ελληνική προσαρμογή της ισραηλινής σειράς «Life Isn’t Everything» στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι  Αλέξανδρος Μπουρδούμης  Ευσταθία Τσαπαρέλη,  Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, έχοντας μάλιστα η Αδριανού ρόλο έκπληξη.

Έχει όμως ήδη ξεκινήσει και γράφει τα σενάρια της πρωτότυπης δραματικής σειράς «Η τελευταία ώρα» με στοιχεία μυστηρίου και με ανατροπές στην πλοκή της, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε γνωστούς και καλούς ηθοποιούς, όπως αναφέρει και ο Γρηγόρης Μελάς στο Melasblog.

H σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα του Οpen προς το τέλος Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται πρίν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Η Άννα Ανδριανού θεωρείται πετυχημένη σεναριογράφος, έχοντας υπογράψει πολλές γνωστές σειρές, όπως οι: «Επιθυμίες», «Επαφή», «Κλεμμένα όνειρα».

Εκτός από την παρουσία της ως ηθοποιός στην κωμική σειρά, θα συνεχίζει,  με την άλλη σειρά του ΟΡΕΝ, που θα μεταδίδεται καθημερινά, πλην όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι μακριά από τις κάμερες καθώς θα έχει την επιμέλειά του σεναρίου στη σειρά η οποία βασίζεται σε δική της ιδέα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X