Media

OPEN: Διώχνουν τον Τζώνη Καλημέρη

OPEN: Διώχνουν τον Τζώνη Καλημέρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο κανάλι OPEN Beyond γίνονται αλλαγές…

Η πρώτη, μεγάλη αλλαγή που αποφασίστηκε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδης είναι η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου. Με επίσημη ανακοίνωση του OPEN επιβεβαιώθηκαν όλες οι φήμες και τα ρεπορτάζ που είχαν γραφτεί για την αποχώρηση του Καλημέρη.

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά».

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και οι λάθος επιλογές φαίνεται να είναι οι κύριοι λόγοι αποχώρησης του Τζώνη Καλημέρη από το OPEN, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso και παρά τις συζητήσεις που είχε ο σύμβουλος με την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του καναλιού, Λουντμίλα Μποροντίνα, δεν καρποφόρησε μια περαιτέρω συνεργασία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και πηγή που αποκαλείται, αυτό είναι το πρώτο κύμα απολύσεων στο Open (στο τέλος του μήνα θα ακολουθήσει το διαζύγιο από την Έλλη Στάη) και μέσα στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να δούμε την αποχώρηση και της διευθύντριας προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία όμως δε θα μείνει χωρίς κανάλι καθώς ενδέχεται να βρεθεί στο νέο κανάλι, ONE, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X