Media

OpenTV: αναστάτωση και ανασχεδιασμοί εξαιτίας του Mega

OpenTV: αναστάτωση και ανασχεδιασμοί εξαιτίας του Mega
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επανεκκίνηση του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξυπακούεται ότι προκαλεί όξυνση του ανταγωνισμού. Το θέμα είναι ότι το κανάλι με το «καλημέρα» και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τηλεθέασης που το εμφανίζουν τεταρτοπεμπτο στις προτιμήσεις του κοινού έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία και τα αίματα στα κεφάλια ορισμένων στον ανταγωνισμό.

Φαίνεται ότι ένας εξ αυτών είναι ο Ιβαν Σαββίδης που βλέπει ότι αν κι έχει επενδύσει μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στο OpenTV, το κανάλι βρέθηκε να βλέπει την πλάτη του Mega, το οποίο με «ψέματα»- δηλαδή με μερικές ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων και επαναλήψεις σειρών- δείχνει να κερδίζει τις προτιμήσεις σημαντικής μερίδας τηλεθεατών και να την «κόβει» από το κανάλι της Παιανίας.

Για τούτο οι επιτελείς στη διεύθυνση ειδήσεων- ενημέρωσης του OpenTV σχεδιάζουν όπως κυκλοφορεί να προχωρήσουν σε αλλαγή της ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μια προσπάθεια να διορθώσουν τις χαμηλές μονοψήφιες τηλεθεάσεις. Προφανώς για να αποφύγουν τα χειρότερα, λόγω έλευσης του Μega ο σχεδιασμός των επιτελών της ενημέρωσης του καναλιού προβλέπει προ-δελτίο με νέο παρουσιαστή από τις 18.45 μέχρι τις 19.30 οπότε και θα αρχίζει το κανονικό δελτίο. Πρακτική δοκιμασμένη στο μακρινό παρελθόν αλλά εξουθενωτική για τον τηλεθεατή και ξεπερασμένη, λέω τώρα εγώ ως eretikos.

Το τι θα φέρει αυτο μένει να κριθεί… Αν και μετα τις 19.30 βγαίνουν στον αέρα όλα τα δελτία ειδήσεων των υπολοίπων καναλιών με εξαίρεση του Alpha, με αποτέλεσμα το προ-δελτίο του OpenTV να ανταγωνιστεί τα «βαριά» ειδησεογραφικά χαρτιά των αντιπάλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X