Media

Περιουσία Γιώργου Τράγκα: Περίεργες φήμες για 78 εκατ. σε μαύρες σακούλες

Περιουσία Γιώργου Τράγκα: Περίεργες φήμες για 78 εκατ. σε μαύρες σακούλες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ιντριγκάρει. Από τα πολυτελή ακίνητα, τις ράβδους χρυσού, τις καταθέσεις τώρα περνάμε σε μαύρες…σακούλες.   Πάντως, οι αποκαλύψεις για την περιουσία του δε σταματούν να έρχονται, με τα ποσά που απέκτησε να προκαλούν ίλιγγο και τον τρόπο, που ήρθαν στην κατοχή του, να είναι σοκαριστικός, όπως έγιναν όλα γνωστά από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων.

Μπορεί να έχουν περάσει έξι μήνες από το θάνατό του, αλλά το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, όπως και της χήρας του Τράγκα, Μαρία Καρρά και των γιων Γιάννη και Φρέντι (έχει αποποιηθεί την κληρονομιά)

Η Μαρία Καρά καλείται να αποδείξει πως όσα βρίσκονται στην κατοχή της, από ακίνητα μέχρι ράβδους χρυσού και μετρητά, είναι απολύτως νόμιμα.

Τελευταία πάντως, άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορες περίεργες φήμες ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα διατηρεί κρυφά γύρω στα 78 εκατομμύρια ευρώ σε μαύρες σακούλες, τα οποία τις άφησε ο εκλιπών. Και τώρα ασφαλώς ο εισαγγελέας καλείται να διαλευκάνει αν πρόκειται για μία ακόμα ανυπόστατη φήμη από αυτές που συνηθίζουν να δημιουργούν οι νεοέλληνες ή έχει βάση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X