Media

Πέθανε από κορονοϊό ο Σινίτσι «Σόνι» Τσίμπα, ο «Χατόρι Χάνζο» του Kill Bill.

Πέθανε από κορονοϊό ο Σινίτσι «Σόνι» Τσίμπα, ο «Χατόρι Χάνζο» του Kill Bill.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Σινίτσι «Σόνι» Τσίμπα, ηθοποιός και θρύλος των πολεμικών τεχνών, ευρύτερα γνωστός από την ταινία «Kill Bill» πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Ήταν ο εμβληματικό Χατόρι Χάνζο στην

Ο Ιάπωνας ηθοποιός πάλευε με την Covid-19 νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο στην Κιμίτσου της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Oricon News. Η κατάτασταση της υγείας του επιδεινώθηκε, διαπιστώθηκε πνευμονία και τελικά κατέληξε σήμερα, Πέμπτη, 19 Αυγούστου.

A true action legend. Your films are eternal and your energy an inspiration. #SonnyChiba #RIP pic.twitter.com/Xskz9O6vRT

— Lewis Tan (@TheLewisTan) August 19, 2021

Είχε γεννηθεί με το όνομα Σαντάχο Μαέντα στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας και έγινε ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που έγιναν διεθνώς γνωστοί μέσω ταινιών πολεμικών τεχνών. Μεταξύ των ρόλων που έπαιξε ήταν και αυτός του οπλουργού Χατόρι Χάντζο στο Kill Bill του Κουέντιν Ταραντίνο το 2003, πλάι στην Ούμα Θέρμαν, τη Λούσι Λιου, τη Ντάριλ Χάνα, τον Μάικλ Μάντσεν και τον Ντέιβιντ Κάρανταϊν. Επίσης, τη δεκαετία του 1990 έπαιζε έναν ξιφομάχο στην ιαπωνική σειρά Shadow Warriors.

RIP #千葉真一 #SonnyChiba ? You never dropped the ball, you beautiful man. pic.twitter.com/rVugjGumWm

— One Perfect HEADshot (@HeadExposure) August 19, 2021

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Γιόκο Νογκίουα από το 1972 ως το 1994. Ακολούθως ήταν με την Ταμάμι Τσίμπα από το 1996 ως το 2015.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X