Media

Πορτοσάλτε για απεργία στα ΜΜΜ: Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων

Πορτοσάλτε για απεργία στα ΜΜΜ: Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πορτοσάλτε: Δύσκολη μέρα σήμερα για το επιβατικό κοινό στην Αττική καθώς δεν κυκλοφορούν μετρό, τραμ, τρένα και λεωφορεία και στους δρόμους από νωρίς το πρωί υπάρχει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, την οποία προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή.

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε πιστός στις αντεργατικες θέσεις και στην υπηρεσία της κυβερνητικής προπαγάνδας σχολίασε την απεργία και την στάση της κυβέρνησης. «Το εύκολο είναι να την πέσουν στα συνδικάτα, το βαριέμαι, έτσι και αλλιώς είναι μέσα στον αναχρονισμό και πίσω από την σπηλιά. Το πρόβλημά μου δεν είναι τα συνδικάτα στην παρούσα φάση, είναι η κυβέρνηση» είπε.

Και συνέχισε: «Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως, είναι μηδέν. Οι νόμοι που έφερε δεν εφαρμόζονται, δεν τολμάει να τους εφαρμόσει. Δεν ξέρω αν είναι άστοχος ο νόμος ή η φοβία της κυβέρνησης» είπε για τις απεργίες. «Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων και του Δημοσίου. Είμαστε με το σύνολο ή με την δικτατορία των συνδικάτων; Βασανίζουν τον πελάτη τους, όχι την κυβέρνηση».

Και για να καταλήγουμε ο Άρης βγάζει σπυράκια και μόνο που ακούει τη λέξη απεργία. Έτσι έκανε και με την απεργία των δημοσιογράφων και τον διέγραψε η ΕΣΗΕΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X