Media

Πρώην παίκτης του MasterChef δέχτηκε πρόταση για το GNTM!

Πρώην παίκτης του MasterChef δέχτηκε πρόταση για το GNTM!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως όλοι ξέρετε, το GNTM , επιστρέφει και αναμένεται να δούμε αγόρια και κορίτσια να εμφανίζονται μπροστά στους κριτές και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να κερδίσουν μια θέση μέσα στο σπίτι των μοντέλων.

Έχουν υπάρξει κάποιοι παίκτες από το MasterChef οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να εργαστούν ως μοντέλα, και ένας μάλιστα το κάνει και δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση να μπει στο GNTM και συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»:

«Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με πρόλαβαν και ποτέ σαν μάγειρα. Δηλαδή, θυμάμαι σε όλες τις εκπομπές να λένε «ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef». Θα έπρεπε να λένε «ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το μόντελινγκ». Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Όταν μετά από λίγες μέρες δέχτηκα και τηλέφωνο και μηνύματα από άτομα μέσα από το Star που μου έλεγαν πήγαινε. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να την ζήσω», αποκάλυψε ο μάγειρας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/O8m4Gob42yc

Δείτε ακόμη: Η Σκορδά επιστρέφει στον ANT1 με πολλές αλλαγές!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X