Media

Ράνια Τζίμα: «Σταματώ τη δημοσιογραφία, αν ο Γαβριήλ ασχοληθεί ξανά με την πολιτική».

Ράνια Τζίμα:  «Σταματώ τη δημοσιογραφία, αν ο Γαβριήλ ασχοληθεί ξανά με την πολιτική».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Αν ο Γαβριήλ μπει στην ενεργό πολιτική, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε σχετικώς η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, σε συνέντευξη της στην ειδική έκδοση  Sunday Edition του NEWS 24/7 και το Σταύρο Διοσκουρίδη.

Μίλησε για την ευθύνη που έχει να μεταφέρει την είδηση απέναντι στους πολίτες και τις στρεβλώσεις που έχουν δημιουργηθεί στη σύγχρονη δημοσιογραφία. Η δημοσιογράφος, σύζυγος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (παντρεμένοι  με πολιτικό γάμο), πρώην υφυπουργό παρα τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποσαφηνίζει ότι αντιμετώπισε προκατάληψη ακριβώς για την σχέση της με τον πρώην πολιτικό.

«Υπήρξαν άνθρωποι που είπαν «μην της δώσετε δουλειά είναι γυναίκα του Σακελλαρίδη»

Τη “γλύτωσες” που δεν είναι πια στο ΣΥΡΙΖΑ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Δεν έχεις πια να σκέφτεσαι πώς θ’ αντιμετωπίσεις ένα πολιτικό θέμα.
Τι λες, Σταύρο; Δεν υπήρξαν άνθρωποι που είπαν μη δώσετε δουλειά σε αυτή γιατί είναι γυναίκα του Σακελλαρίδη; Εγώ τι ν’ αρχίσω να λέω; Δεν είμαι του ανδρός μου και δεν είμαι του πατρός μου, όλα αυτά τα παλιά; Φυσικά και υπήρξαν άνθρωποι που είπαν: “μη της δώσετε τη δουλειά γιατί είναι γυναίκα του Σακελλαρίδη”. Όπως σου το λέω, μ’ αυτές τις λέξεις.

Άσε τους παράγοντες, από την άλλη δεν είναι λογικό ο κόσμος να πιστέψει ότι δε θα είσαι αντικειμενική απέναντι στον άνθρωπο που μοιράζεσαι την ίδια στέγη;
Ποιος είπε ότι θα έκανα ποτέ συνέντευξη στον Γαβριήλ; Πρώτα απ’ όλα δεν είναι στην ενεργό πολιτική. Αν ο Γαβριήλ μπει στην ενεργό πολιτική, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία. Ε ναι, τι; Κάτσε δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα επιστροφής του και τέλος πάντων δε θέλω να μιλήσω για τα δικά του θέματα. Δε ξέρω τι θα θελήσει και δεν είμαι εκπρόσωπός του. Αν όμως επέστρεφε στην πολιτική, εγώ θα έφευγα από τη δημοσιογραφία.

Να καταλάβω να φύγεις από το πολιτικό και την παρουσίαση των ειδήσεων αν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέψει στην ενεργό πολιτική, αλλά θα μπορούσες να επιστρέψεις στο ελεύθερο ρεπορτάζ;
Και το ελεύθερο έχει πολιτικά στοιχεία. Πας να καταγράψεις μια πορεία με επεισόδια, είδες τι έγινε τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει θέμα που δεν έχει πολιτική; Τις τιμές να πας να κάνεις στη λαϊκή, είναι πολιτικότατο το ρεπορτάζ. Πρώτα απ΄όλα μπορεί να έχω φύγει ήδη από τη δημοσιογραφία ή ο Γαβριήλ να μην επιστρέψει ποτέ οπότε να μην υπάρχει αυτό το debate. Aν όμως, σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και χρειαστεί να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία.

Εν ολίγοις η δημοσιογράφος είπε ότι θα έκανε αυτό το οποίο δεν έπραξαν η Σία Κοσιώνη και παλαιότερα η Μάρα Ζαχαρέα.

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη της με τίτλο «Η Ράνια Τζίμα απλά κάνει τη δουλειά της» κάντε ένα κλικ εδώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X