Media

«Σ αγαπάω μεν, αλλά…!» η νέα σειρά στο Open

«Σ αγαπάω μεν, αλλά…!» η νέα σειρά στο Open
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Σ αγαπώ μεν, αλλά…!» τιτλοφορείται η σειρά μυθοπλασίας που θα έχει τη νέα σεζόν το Open. Βασίζεται στην σειρά «Life Isn’t Everything» ισραηλινής παραγωγής και ήδη μετρά εννέα σεζόν.

Πρόκειται για μία πολύ σύγχρονη κωμική σειρά όπου στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται ο Παύλος και η Δάφνη, ένα αχώριστο, ερωτευμένο αλλά και εκρηκτικό ζευγάρι, που προσπαθούν να γίνουν «σωστοί ενήλικες», ακολουθώντας τα πρότυπα… και στερεότυπα!

Οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, οι συνάδελφοι και τα αφεντικά τους, τους δημιουργούν συνεχώς μπερδέματα με τους ήρωες να αντιλαμβάνονται πως ίσως δεν χρειάζεται να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά! Μία πολύ σύγχρονη, κωμική και «κυνική» ματιά σε ένα ευφάνταστο σενάριο που την απόδοση και διασκευή του στη χώρα μας έχουν αναλάβει ο Αντώνης Ανδρής, μαζί με τη Ρένα Ρίγγα, τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και μια ευρύτερη συγγραφική ομάδα.

Τη σκηνοθεσία της σειράς θα υπογράφει η Μαρία Λάφη και τους ρόλους του Παύλου και της Δάφνης θα ερμηνεύσουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη, ενώ πρωταγωνιστούν ακόμα και οι: Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, αλλά και η Άννα Αδριανού!

Η καινούργια σειρά «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…!» σύμφωνα με τους  μέχρι τώρα  σχεδιασμούς του καναλιού θα προβάλλεται  δύο φορές τη βδομάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X