Media

«Σφάχτηκαν» Σβέρκος-Πορτοσάλτε: «Μην κουνάς σε εμένα τα χέρια σου»

«Σφάχτηκαν» Σβέρκος-Πορτοσάλτε: «Μην κουνάς σε εμένα τα χέρια σου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Σφάχτηκαν» Σβέρκος-Πορτοσάλτε: Ο καβγάς ξέσπασε on air ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Νίκο Σβέρκο. Οι δύο δημοσιογράφοι συζητούσαν το θέμα των προσφύγων στη νησίδα στον Έβρο, όταν οι τόνοι ανέβηκαν στον ΣΚΑΙ.Ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε ότι «ο Νότης Μηταράκης είχε πει ότι δεν καταδεικνύεται ότι υπήρχε παιδί».

Το λόγο πήρε ο Σβέρκος και ανέφερε ότι «για 45 μέρες η κυβέρνηση και Ελληνικές δυνάμεις Ασφαλείας, ισχυρίζονταν όπως και ο κ. Μηταράκης ότι δεν μπορούσαν να βρουν 40 ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν στα σύνορα, αν αυτό είναι σοβαρό κράτος;»

Κουτροκόη και Οικονόμου τόνισαν «ότι δεν ήταν στα δικά μας σύνορα, πως θα τους βρουν;»

Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση σχετικά με τους μετανάστες στα σύνορα, μεταξύ Σβέρκου και Πορτοσάλτε με τον τελευταίο να λέει για τον συνάδελφό του ότι «λέει ψέματα και εδώ».

Ο Πορτοσάλτε συνέχισε να μιλά προς τον Σβέρκο με ένταση και τότε ο διευθυντής της «Αυγής» του λέει «μην κουνας τα χέρια σου και εσύ να μην κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε, σχολίασε «επειδή δημοσιογραφείς κιόλας χθες βγήκε ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ και είπε ότι “σφάλαμε”».

Οι τόνοι αυξήθηκαν περισσότερο μεταξύ των δυο δημοσιογράφων, με αμφότερους να κάνουν γκριμάτσες και να φωνάζουν, αναγκάζοντας τους κεντρικούς παρουσιαστές να αλλάξουν θέμα συζήτησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X