Media

Σφαλιάρες στη Σκορδά από Καραβάτου και Κατσούλη

Σφαλιάρες στη Σκορδά από Καραβάτου και Κατσούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν κάποιοι πρέπει να μάτιασαν τη Φαίη Σκορδά. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης να χάνει και μάλιστα με πέντε σχεδόν μονάδες διαφορά από την Καραβάτου και τον Κατσούλη, που πέρυσι δεν τους είχε ούτε για…πρωινό, δεν μπορεί παρά να είναι περίεργο.

Και είναι πιο δυσεξήγητο το φαινόμενο γιατί αυτό γίνεται παρά τα αποκαλυπτικά…σταυροπόδια της Φαίης.

Βέβαια αυτά δεν είναι τα χειρότερα.Σκεφτείτε από δεύτερη και καταϊδρωμένη να βρεθεί τρίτη. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, αφού η Φαίη νοιώθει στο…λαιμουδάκι της την καυτή (μην πάει ο νους σας στο πονηρό με τη λέξη) ανάσα της Κατερίνας Καινούριου.

Ναι, ναι η Καινούριου απειλεί τη Σκορδά. Τι δεν το πιστεύετε ότι η πιο ξανθιά απειλεί την ξανθιά; Τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Η διαφορά τους είναι μόλις 4,7 ποσοστιαίες μονάδες. Η Φαίη έκανε 15,4% και η Κατερίνα 11,7%, δηλαδή λίγο κάτω η Φαίη και λίγο πάνω η Κατερίνα και να η αποκαθήλωση της αδιαμφισβήτητης βασίλισσας.

Οσο για την Καραβάτου και τον Κατσούλη (Στη φωλιά των Κου Κου του Star) το ζευγάρι απολαμβάνει ένα ολοστρόγγυλο 20%. Μάλιστα η τάση της τηλεθέασης είναι ανοδική. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αντίθεση με τη Φαίη που βρίσκεται σε καθοδική πορεία.

Υποψήφια στις εκλογές η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X