Media

Σκάι: Απειλείται με ψαλίδι εκπομπή ξανθιάς παρουσιάστριας

Σκάι: Απειλείται με ψαλίδι εκπομπή ξανθιάς παρουσιάστριας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ψαλίδι απειλείται εκπομπή του Σαββατοκύριακου ξανθιάς παρουσιάστριας. Η ανησυχία επικρατεί συγκεκριμένα, για μια εκπομπή που συνεχίζει να κάνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, παρά τις αλλαγές που έχουν κάνει αλλά και τις απομακρύνσεις ατόμων από το πάνελ για να έρθουν άλλα πρόσωπα και να εμπλουτιστεί η θεματολογία.

Όπως μετέφερε η εκπομπή του ALPHA στον Σκάι  πρόκειται να πραγματοποιηθεί κρίσιμο ραντεβού, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον της. Μάλιστα, γίνονται αρκετά live δοκιμαστικά με σκοπό να προστεθούν γνωστά ονόματα της τηλεόρασης ώστε να πουσάρουν τα ποσοστά.

Ο λόγος για την εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Οι δηλώσεις της Μπακοδήμου για την τηλεθέαση

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε» δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», συνέχισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X