Media

«Σκοτωμός» στον ANT1 – Σκορδά vs Παπαδάκη

«Σκοτωμός» στον ANT1 – Σκορδά vs Παπαδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και ήδη έχουν επιβεβαιωθεί πολλές νέες προσθήκες όπως αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ και ο ANT1 είναι έτοιμος να κάνει κινήσεις για να να μπορέσει να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό.

Ένα από τα θέματα πουεξετάζει σοβαρά ο ANT1 είναι η αλλαγή ώρας στην εκπομπή «Το Πρωινό» την οποία παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, καθώς θέλει να «χτυπήσει» Καινούργιου-Κουκου και Μαλέσκου. Η αλλαγή αυτή όμως, είναι σχετικά δύσκολη, καθώς ο Γιώγος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αποχαιρετούν το κοινό στις 10 και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γίνει και εκεί αλλαγή ώρας.

Η εκπομπή  «Το Πρωινό» αλλά και ο Γιώργος Παπαδάκης μας είχαν συνηθίσει σε «σίγουρες» ώρες αλλά από ότι φαίνεται είναι μια αναγκαία αλλαγή για να μπορέσουν να αποκτήσουν νούμερα τηλεθέασης τα οποία θα φέρουν το κανάλι στην πρώτη θέση. Οι ιθύνοντες θέλουν να ξεκινά στις 9:40 η εκπομπή της Σκορδά, και αυτό σημαίνει πως ο Παπαδάκης θα τελειώνει νωρίτερα! Και ενδεχομένως να μην αρέσει αυτή η αλλαγή στον δημοσιογράφο καθώς είναι γνωστό πως δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες!

Αναμένουμε!

Δείτε ακόμη: Η Κάτια Μακρή αναλαμβάνει την παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X