Media

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Αρχίζουν τα γυρίσματα με πρωταγωνιστές έκπληξη και προϋπολογισμό 4,5 εκατ. ευρώ

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Αρχίζουν τα γυρίσματα με πρωταγωνιστές έκπληξη και προϋπολογισμό 4,5 εκατ. ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το θεατρικό έργο «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση μεταφέρεται στον κινηματογράφο για να αποτίσει φόρο τιμής στα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.  Η έναρξη των γυρισμάτων καθυστέρησε κυρίως λόγω της πανδημίας, σύμφωνα και με ενδελεχές ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού ρεπορτάζ Γρηγόρη Μελά .

Το σενάριο που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση υπογράφει η ίδια μαζί με τον Μάρτιν Σέρμαν και η παραγωγή είναι της Tanweer Productions. Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Tanweer, Τζόζεφ Σαμάν, δήλωσε:

«Όλοι εμείς στην Tanweer πιστεύουμε στην κουλτούρα της παρακολούθησης ταινιών στη μεγάλη οθόνη.  Μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε συναισθηματικές και συναρπαστικές στιγμές μεταξύ μας. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτήν την καθηλωτική και μαγική εμπειρία.  Έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε αξιόλογες ελληνικές ταινίες και σειρές, που μιλούν στην καρδιά του κοινού».

«Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της ταινίας μας «Ευτυχία», αναλαμβάνουμε μια ακόμη πρόκληση και ξεκινάμε, με προϋπολογισμό 4,5 εκατ. € – έναν από τους υψηλότερους στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, την παραγωγή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Μαζί, με τη δημιουργό – λαμπερή πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση και την επιδέξια ομάδα μας, έχουμε αποφασίσει να εργαστούμε εντατικά για ένα τόσο σημαντικό έργο, αφιερωμένο στη μνήμη των 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες προς όλους τους συμπαραγωγούς και χορηγούς που συμμετέχουν ήδη στην παραγωγή καθώς, και σε όσους είναι έτοιμοι να μας ακολουθήσουν σ’ αυτό το ταξίδι και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ταινία με ιδιαίτερη εθνική σημασία».

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, παραγωγός είναι ο Διονύσης Σαμιώτης και Executive Producers ο Τζόζεφ Σαμάν και Μιμή Ντενίση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X