Media

Στο «Ευτυχείτε» έπαθαν Μικρούτσικο

Στο «Ευτυχείτε» έπαθαν Μικρούτσικο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγριος καβγάς  στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» (Open) ξέσπασε όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, άφησε υπονοούμενα με τα  οποία ενοχλήθηκε ο Γρηγόρης Γουντάρας και η Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα άρχισαν όταν με αφορμή την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν «χείμαρρος» και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήθελε να μιλήσει.

«Άσε και κανέναν άλλον να μιλήσει, μονοπώλιο το έχεις πάει σήμερα», είπε κάποια στιγμή ο Γκουντάρας και ατακάρησε ο Μικρούτσικος: «Μιλήστε εσείς, τι με φωνάξατε;».

«Ας μην συγχυζόμαστε τώρα για τον Τζέιμς», επιχείρησε να παρέμβει πυροσβεστικά η Καινούργιου, αλλά μάταια.

Κι έτσι άρχισε ο καβγάς…

Ο φορτσάτος Μικρούτσικος  συνέχισε λέγοντας: «Δεν συγχύζομαι για τον Τζέιμς, άλλοι συγχύζονται για τον Σκάι». Ο Γρηγόρης Γκουντάρας του είπε:«Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα, που προφανώς και έχεις. Είναι η δεύτερη φορά και για τη δεοντολογία μου δεν μου έχει πει κανείς. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω και μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει».

Ο Ανδρέας σε έντονο ύφος τόνισε: «Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει».

Και έξαλλος ο Γρηγόρης είπε: «Και τα πιστεύεις; Για τη δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Το πέταξες και την προηγούμενη χρονιά».

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε πήρε τον λόγο και τόνισε: «Υπάρχει μια εκπομπή ως τις 2 Ιουλίου και από εκεί και πέρα κι εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη. Σέβομαι και τους δύο πάρα πολύ, από εκεί και πέρα το κλείνουμε γιατί δεν αφορά κανέναν».

Η ωραία ατμόσφαιρα στο «Ευτυχείτε» από το dailymotion της dpg media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X