Media

Survivor 2021: Απείλησε παίκτης την παραγωγή;

Survivor 2021: Απείλησε παίκτης την παραγωγή;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Survivor 2021 έχει καταφέρει να είναι πρώτο στα νούμερα τηλεθέασης και ο κόσμος παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όλα όσα συμβαίνουν στο νησί του Άγιου Δομίνικου αφού οι παίκτες δε σταματούν να δίνουν «τροφή» για σχόλια.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας έχουν αντιδράσει αρκετά τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει έναν «άτυπο» πόλεμο στην παραγωγή ενώ υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία έχουν πολλά νεύρα και δεν μπορούν να διαχειριστούν τον θυμό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Σύμφωνα με κάποια «πουλάκια» (τουκάν θα τα πούμε εμείς) τα οποία μεταφέρουν πληροφορίες, απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης – ο αγρότης και μπάρμαν του Survivor 2021- είναι αυτός που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους ανθρώπους της παραγωγής και δε αποκλείεται να δούμε σοβαρές εξελίξεις.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αναμένεται να «ρίξει» έναν άγριο τσακωμό με συμπαίκτη του και θα παρέμβει η παραγωγή, η οποία παρατηρεί μέρες τώρα την εκρηκτική συμπεριφορά του και σκέφτονται να τον μεταφέρουν στην κόκκινη ομάδα έτσι ώστε να του δώσουν ένα μάθημα και να βρεθεί χωρίς συμμάχους. Η παραγωγή του ξεκαθάρισε πως αν δεν ηρέμησε, θα υπάρξουν αλλαγές και εκείνος απείλησε πως θα αποχωρήσει αλλά οι άνθρωποι του Ατζούν δε φάνηκε να δίνουν σημασία και έτσι τα «μάζεψε» ο παίκτης.

Περιμένουμε να δούμε πολλά στα επόμενα επεισόδια, διότι υπάρχουν και έρωτες στο νησί όπου γυρίζεται το reality επιβίωσης και αναμένουμε την επιβεβαίωση των spoilers!

Δείτε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας στο Survivor

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X