Media

Survivor 2021: Οι «Κόκκινοι» τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο

Survivor 2021: Οι «Κόκκινοι» τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Ο Τριαντάφυλλος είναι το «μαύρο» πρόβατο της κόκκινης ομάδας και οι συμπαίκτες του δεν έχουν σταματήσει να τον κατηγορούν για λαϊκισμό και για τα ψέμματα που λένε ότι έχει πει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η Κόκκινη ομάδα για μια ακόμη φορά έχασε το αγώνισμα ασυλίας και έτσι χρειάστηκε να ψηφίσει ένα ακόμη άτομο για να βγει στον τάκο και ίσως να αποχωρήσει από το Survivor 2021. Αλλά προτού ανακοινωθεί το δεύτερο άτομο, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών!

Ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην κόκκινη ομάδα καθώς χρησιμοποιεί – σύμφωνα με τους συμπαίκτες του- τρόπους οι οποίοι φτάνουν στα όρια του λαϊκισμού, και λέει ψέμματα γι πρόσωπα και καταστάσεις. Και αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ένταση και να μην μπορούν να αποδώσουν στα αγωνίσματα όπως θα έπρεπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Έντονες συζητήσεις διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο και οι  παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες ενώ ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να δείξει πως δε γίνεται να είναι μόνος του και πως δεν είναι σωστό να μην τρώει όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor 2021 ψήφισαν στη συνέχεια τη Μαριάνθη για αποχώρηση και η Νικόλεττα έχοντας την ατομική ασυλία, ψήφισε τον Γιώργο Κοψιδά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Αριστοτελία Πελώνη: Ακόμα και στην ΕΡΤ…εμπάθεια με τον Αλέξη Τσίπρα! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X