Media

Survivor 2021: Οι μπλε ξενέρωσαν με τη Σαλαγκούδη

Survivor 2021: Οι μπλε ξενέρωσαν με τη Σαλαγκούδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες του Survivor 2021 συνεχίζονται και το «φάντασμα» της Ανθής Σαλαγκούδη συνεχίζει να πλανάται πάνω από τον Άγιο Δομίνικο φέρνοντας κάποιες χαρές αλλά και κάποιες στεναχώριες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η μπλε ομάδα κατάφερε να παίρνει δυο πόντους αβίαστα σε κάθε αγώνισμα εξαιτίας της αδυναμίας που είχε η Ανθή Σαλαγκούδη να ανταπεξέρχεται στα αγωνίσματα αλλά αυτή η αβάντα τελείωσε πια αφού αποχώρησε. Και το θέμα αυτό συζητήθηκε στην καλύβα της μπλε ομάδας του Survivor 2021.

Παίκτες όπως ο James Καφετζής είπαν συγκεκριμένα ενώ βρίσκονταν γύρω από τη φωτιά:

«Την συμπαθούσα, ευγενικό κορίτσι, ευχάριστη και πολύ προσγειωμένη πέρα από τα αγωνιστικά που μας βοηθούσε. Είναι φοβερό κορίτσι, ξενέρωσα. Μας έδινε πόντους. Αυξάνεται η δυναμική των Κόκκινων και μειώνεται η δική μας γιατί η Ανθή ήταν δύο εύκολοι πόντοι για εμάς.».

Η μπλε ομάδα του Survivor 2021 έχει αρχίσει να έχει σοβαρά προβλήματα καθώς έχει ξεσπάσει ένας μικρός εμφύλιος μεταξύ των παικτών διότι υπάρχει θέμα που αφορά την αρχηγία και κάποιοι παίκτες θεωρούν πως ο James Καφετζής δεν είναι ο άνθρωπος ο οποίος πρέπει να αποκαλείται «αρχηγός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ματίνα Νικολάου για Κούγια: Δεν θέλω να τον ακούω

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X