Media

Survivor 2024: Λύγισε η Δώρα Νικολή και ξέσπασε σε δάκρυα για το χαμό του παιδιού της

Survivor 2024: Λύγισε η Δώρα Νικολή και ξέσπασε σε δάκρυα για το χαμό του παιδιού της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δώρα Νικολή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. Λίγο αφού βγήκε υποψήφια, σε συνέντευξή της, ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Αφορμή για τα δάκρυα της Δώρας Νικολή ήταν τα σχόλια από τους συμπαίκτες της στους Μαχητές του Survivor κατά το πρώτο συμβούλιο, όπου και ψηφίστηκε να είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

 

«Αν ήξερε τι ζωή έχω περάσει και τι πράγματα έχω περάσει όλα τα χρόνια μου, θα ήξερε αν θα μπορούσα να αντέξω στην πορεία. Έχω ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά.

Κάποιο από αυτά είναι κι ο χαμός του παιδιού μου πριν γεννηθεί. Όταν γέννησα το τέταρτό μου παιδί κόντεψα κι εκείνο να το χάσω. Συγγνώμη» είπε αρχικά η Δώρα στο Survivor.

 

«Ήταν πάρα πολλοί οι οικονομικοί λόγοι και με πολλές δυσκολίες. Ο σύζυγός μου κι εκείνος δεν πληρωνόταν από τη δουλειά του κάποια στιγμή και εγώ είχα προβλήματα πληρωμών και στη δική μου δουλειά.

Αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε σπίτια. Κάποια στιγμή μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη μαζί η οικογένεια. Έχω από πίσω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου να βοηθούν σε ό,τι χρειάζομαι. Από εκεί και πάρα δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ πολύ και να τους ζητώ βοήθεια.

 

Ένας από τους λόγους που ήρθα στο Survivor ήταν για να πάρω μία οικονομική ανάσα, γνωρίζοντας ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να το δείξω αυτό» πρόσθεσε η παίκτρια των Μαχητών.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X