Media

Survivor 2024: Μία αθλήτρια και μία Tik Toker ανάβουν φωτιές στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2024: Μία αθλήτρια και μία Tik Toker   ανάβουν φωτιές στον Άγιο Δομίνικο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Survivor έχει έρθει με στόχο να απασχολήσει και να κερδίσει το στοίχημα, φέρνοντας πίσω τα χαμένα νούμερα στον ΣΚΑΪ. Και μπορεί ακόμη να μην τα έχει καταφέρει όπως θα ήθελαν τα στελέχη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως έρχονται πολλές εκπλήξεις.

Νέοι παίκτες ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο και δεν θα περάσουν απαρατήρητοι! Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα βρεθούν στο παιχνίδι με τον πρώτο να κάνει την αποκάλυψη μέσα από τα social media.

 

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν» έγραψε

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί και η Σταυρούλα, μία παίκτρια που έχει ξεχωρίσει με την αγωνιστικότητά της και με το ότι δεν μασάει τα λόγια της.

 

Δεν είναι, όμως, οι μόνοι. Κέλλυ Αραούζου, Κώστας Βουγιουκλάκης, Ανδρέας Δερμιτζάκης και Θεόδωρος Τουρκογιώργος, θα ριχτούν στους στίβους μάχης με την Κέλλυ να ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στην παραλία.

Κολυμβήτρια, όμορφη και μαχητική, θα φέρει αέρα ανανέωσης και θα δείξει την αγωνιστικότητά της.

 

Στο ριάλιτι θα βρεθεί και γνωστή tiktoker και inlfuencer η οποία ασχολείται με την γυμναστική και έχει τη δική της εταιρία ρούχων. Η αδερφή της είχε συμμετάσχει, μάλιστα, στο GNTM και είχε φτάσει και αρκετά ψηλά. Ο λόγος λοιπόν για την Έλενα Αμανατίδου, αδερφή της Άννας Αμανατίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X