Media

Survivor 2024 spoiler: Σήμερα η πρεμιέρα – Η μεγάλη έκπληξη – Τα ονόματα όλων των παικτών

Survivor 2024 spoiler: Σήμερα η πρεμιέρα – Η μεγάλη έκπληξη – Τα ονόματα όλων των παικτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Survivor 2024 κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και ήδη κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ για την παρουσίαση του στους τηλεθεατές.

Τα πλάνα εντυπωσιακά κι επιβλητικά, δείχνουν πως φέτος η επιβίωση θα έχει τον πρώτο λόγο, τουλάχιστον για τις πρώτες εβδομάδες. Η παραγωγή έχει στη διάθεσή της 5 επεισόδια αφού ο καιρός επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες χωρίς απρόοπτα, ενώ σε λίγο θα φτάσουν στα πλάνα για την πρώτη αποχώρηση.

 

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές έφτασαν στην παραλία που θα στηθούν τα καταλύματά τους με ελικόπτερο, γεγονός που για τους φανατικούς του Survivor δεν είναι πρωτόγνωρο, αφού θυμίζει πλάνα από την εποχή που το ριάλιτι γυριζόταν στη Μαλαισία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας δεν περιλαμβάνει πολλά καλωσορίσματα. Η glamorous υποδοχή αφορούσε μόνο το Survivor All Star. Φέτος το νερό και η λάσπη είναι οι πρωταγωνιστές και αυτό θα κάνει κατανοητό στους παίκτες το Γιώργος Λιανός από την πρώτη στιγμή.

 

Μετά την ψυχρολουσιά της άφιξης με την πτώση τους στη θάλασσα, οι Διάσημοι και οι Μαχητές φτάνουν στην παραλία κολυμπώντας. Πέφτουν ένας ένας από τα δύο επικόπτερα που τους μεταφέρουν, δείχνοντας τις δυνάμεις τους από την αρχή.

Σε αυτή την κατάσταση θα τους αναλάβει ο παρουσιαστής για ένα τυπικό καλωσόρισμα κι αμέσως θα πάρουν τις οδηγίες για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει στο ίδιο σημείο. Ο στίβος είναι στημένος και τους περιμένει για την αναμέτρηση που θα τους δώσει τα εφόδια για να γίνει καλύτερη η παραμονή τους στην παραλία. Τα δύο έπαθλα, η φωτιά που είναι και το σημαντικότερο και η καλύβα που θα τους φιλοξενήσει για τους επόμενους μήνες.

Η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να περάσει τα πρώτα 24ωρα χωρίς κατάλυμα, μέχρι να κατασκευάσουν οι παίκτες μόνοι τους ένα. Σύμφωνα με τα spoilers οι νικητές του πρώτου αγώνα στο Survivor 2024 είναι οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν για να ετοιμάσουν το στέγαστρό τους για να περνούν πιο ασφαλή και το κυριότερο, στεγνά, τα βράδια τους.

Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες ξεκίνησαν από την Αθήνα στις 1 και 2 Ιανουαρίου με λιγότερους παίκτες από τις αντίστοιχες αποστολές των περασμένων ετών.

 

10 Διάσημοι και 10 Μαχητές θα αγωνίζονται και θα περιμένουν ενισχύσεις τις επόμενες εβδομάδες. Η παραγωγή έχει προγραμματισμένες προσθήκες παικτών με την τελευταία να πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου, η οποία θα αποτελεί και τη μεγάλη έκπληξη για το Survivor 2024.

Οι Διάσημοι του Survivor 2024:

Μαρία Αντωνά: Ηλικία: 34 ετών – Ραδιοφωνική Παραγωγός/ Παρουσιάστρια
Όλγα Πηλιάκη: Ηλικία: 35 ετών – Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής
Nίκος Γκάνος: Ηλικία: 40 ετών – Τραγουδιστής
Χρήστος Βολικάκης: Ηλικία: 35 ετών – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας
Παύλος Παπαδόπουλος: Ηλικία: 31 ετών – Συγγραφέας
Κρίστη Καθάργια: Ηλικία: 32 ετών – Ψυχολόγος
Σάββας Γκέντσογλου: Ηλικία: 34 ετών – Ποδοσφαιριστής
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ηλικία: 24 ετών – Sports Manager
Κατερίνα Δαλάκα: Ηλικία: 31 ετών – Πρωταθλήτρια Στίβου
Αλέξης Παππάς: Ηλικία: 37 ετών – Ηθοποιός/επιχειρηματίας

 

Οι Μαχητές του Survivor 2024:

Άγγελος Γεωργουδάκης: Ηλικία: 21 ετών – : Δύτης και αθλητής πολεμικών τεχνών
Rob James Seymour: Ηλικία: 28 ετών – Μοντέλο
Σταμάτης Ταλαδιανός: Ηλικία: 32 ετών – Ιδιοκτήτης εστιατορίου και club
Φάνης Μπολέτσης: Ηλικία: 27 ετών – Εστίαση
Γιάννης Περπατάρης: Ηλικία: 34 ετών – Ελαιοπαραγωγός και εστίαση
Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ηλικία: 20 ετών – Ναυτιλιακά
Ιωάννα Τζαβέλα: Ηλικία: 24 ετών – Γυμνάστρια
Μαριλίνα Βακονδίου: Ηλικία: 30 ετών – Γυμνάστρια
Ανδριάνα Καγιά: Ηλικία: 29 ετών – Κοινωνική λειτουργός, bodybuilding
Δώρα Νικολή: Ηλικία: 46 ετών – Καθηγήτρια Αγγλικών

 

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς

Οι κανόνες για το Survivor 2024 είναι πιο αυστηροί από τις προηγούμενες σεζόν. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει φροντίσει ώστε τα συμβόλαια των παικτών να έχουν σαφείς όρους για να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να αποβληθεί κάποιος από τους Μαχητές ή τους Διάσημους, είναι πια διαφορετικές και οι τηλεθεατές θα δουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο μόνο σε ακραία περίπτωση χειροδικίας.

Αντίθετα όποιος δεν είναι «καλό παιδί» θα δει την τσέπη του να ξεφουσκώνει, αφού οι ποινές για τις παραβάσεις θα είναι χρηματικές και θα αφορούν τις αμοιβές των παικτών.

 

Οι επαφές με το προσωπικό της παραγωγής θα είναι λιγότερες. Αφορούν τα κιου και τα πλάνα των επεισοδίων, ενώ όσοι θα έχουν βάρδια στην παραλία των καταλυμάτων δεν θα έχουν μαζί τους κινητά. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους locals που συμμετέχουν στην παραγωγή του Survivor 2024.

Οι μέρες και ώρες προβολής

Ο ΣΚΑΪ έχει τροποποιήσει το πρόγραμμά του ώστε το Survivor 2024 να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, μια λιγόρερη δηλαδή από τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό θα γίνεται μέχρι να τελειώσει ο κύκλος επεισοδίων της δραματικής σειράς «Οι Πανθέοι», που μετακόμισαν στην prime time της Πέμπτης με διπλό επεισόδιο. Έτσι το ριάλιτι επιβίωσης θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X