Media

Survivor- YFSF τηλεθέαση: Σκληρή κόντρα με ηχηρά «χαστούκια»

Survivor- YFSF τηλεθέαση: Σκληρή κόντρα με ηχηρά «χαστούκια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα μαρμαρένια αλώνια της τηλεθέασης κονταροχτυπήθηκαν «Survivor» και «YFSF» για μία ακόμη φορά. Το ταλεντ σόου του Αντέννα είχε ισχυρό κίνητρο για να το δεί κάποιος. Αλλά και ο αμμώδης στίβος αναμέτρησης του «Survivor» ήταν εξίσου ελκυστικός.

Το βράδυ της χθεσινής Κυριακής είχε άρωμα Eurovision, καθώς η βραδιά στο «YFSF» ήταν αφιερωμένη στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Απέναντι βέβαια, οι παίκτες του «Survivor» έδιναν σκληρό αγώνα για να κερδίσουν το έπαθλο. Αυτός που κέρδισε σίγουρα, πάντως, ήταν ο ΣκάιΪ που είδε την τηλεθέαση να ανεβαίνει για ακόμα μια φορά στα ύψη.

Με μέσο όρο 28,6%, το ριάλιτι δήθεν επιβίωσης «Survivor» του Σκάι είδε την τηλεθέαση του δυναμικού κοινού να φτάνει έως το 34%. Έτσι, το «Your Face Sounds Familiar» βρέθηκε αρκετά πιο πίσω…

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor 28,6%
YFSF 13,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor 27,9%
YFSF 16,8%

Για περισσότερα περι των επίμαχων τηλεθεάσεων στο zappit (εδώ)

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X