Media

ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνουν πορτ παρόλ, αλλά…

ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνουν πορτ παρόλ, αλλά…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δημοσιογράφο που να τα λέει καλά και να είναι πάντα εντός γραμμής, αναζητά η Κουμουνδούρου, προκειμένου να τον τοποθετήσει αναπληρωτή εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ , δίπλα δηλαδή στον Αλέξη Χαρίτση.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει συζητήσει με αρκετούς μεγαλοδημοσιογράφους το θέμα, υπάρχει ωστόσο ένα βασικό κώλυμα στην όλη ιστορία. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος θα πρέπει να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ,ώστε να γνωρίζει καλά τα θέματα και τις θέσεις, που έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμα κάποιοι θεωρούν, ότι ίσως θα ήταν καλό ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου να είναι γένους θηλυκού . καθώς οι γυναίκες έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε τέτοιους ρόλους.

ΥΓ eretikos. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ καλός επαγγελματίας χρειάζεται να είναι. Οσο για τα θέματα, τα μαθαίνει πολύ γρήγορα. Πλεονέκτημά του θα είναι το ότι δεν θα έχει τις αγκυλώσεις ενός ΣΥΡΙΖΑίου και συνεπώς θα μπορεί να κινείται εντός γραμμής και εκτός…ομάδων.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι αναπληρωτής του Χαρίτση. Αυτός θα πρέπει να είναι το πρώτο βιολί, αρκεί εκτός από δημοσιογράφος να γνωρίζει από επικοινωνία. Και εδώ θα πω κάτι που στη χώρα μας παραγνωρίζεται. Οποιος γνωρίζει ανάγνωση και γραφή δεν σημαίνει ότι γνωρίζει και από επικοινωνία. Οπως όποιος μπορεί να πιάσει νυστέρι στο χέρι δεν σημαίνει ότι είναι χειρουργός.

Τέλος, θυμηθείτε το. Με τα κριτήρια που βάζουν δεν πρόκειται να βρουν έναν εκπρόσωπο της προκοπής. Γιατί αν πάρουν κάποιον από την Αυγή ή άλλα δικά τους μέσα ενημέρωσης, θα έχουν έναν καλό δημοσιογράφο για τα δεδομένα του κομματικού μέσου, αλλά χωρίς γνώσεις για το πως λειτουργούν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, μικρή αγγελία να βάλουν και να προσφέρουν καλό πακέτο αμοιβών. Αυτό χρειάζεται. Τα υπόλοιπα είναι κατάλοιπα της ανασφάλειας των αριστερών και είδαμε πόσο τραγικά επέδρασαν στην επικοινωνιακή λειτουργία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Τράτζικ ήταν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X